Bones notícies

Gent nova a la Junta de l’Associació.
Nou equipament social al barri: Il·lusió i ganes que s’obri aviat i poder-hi fer activitats.
Curs d’iniciació a l’hort urbà amb l’Hort Alegre

Ganxet, marqueteria i pintura a l’oli

Ja tenim obertes les inscripcions a les activitats al Local Social hi ha tres novetats: Obrim taller de marqueteria i bricolatge, estrenem un espai de trobada per fer ganxet i nou curs de pintura a l’oli.

Festa Major de Vista Alegre-Carme.

Petanca, botifarra, tennis taula, Skate, pintura, coral, taller fallero, centenari, taller de circ i … a la nit més màgica, Revetlla amb foguera, sopar a la fresca i ball. Vine!

El Festival MOT a Vista Alegre

El  MOT arriba a Vista Alegre amb dues propostes, el VER-MOT i el Club de Lectura obert amb “Demà tindrem sort”, la historia novel·lada de Joan Pacheco un veí del barri a l’exili.

Nadal a Vista Alegre

Nadal al barri: 17 de desembre Buidagolfes, taller de tions i Botifarrada Popular. 4 de Gener: Nadales, contes i cançons amb el Patge Reial. Vindreu, oi? Bones festes!

FestAlegre 2022

El proper dissabte 8 d’octubre FestAlegre de tardor al parc de Vista Alegre. Amb la nostra tradicional xocolatada popular i la 4rta edició de la Fira de Tastets. No hi falteu!

Nou taller artístic amb Pau Morales

Inscripcions obertes als cursos i tallers del Local Social de Vista Alegre 22-23. Aquest any, pots venir els dissabtes al matí a despertar l’artista que tens dins!

Festa Major, centenari i Revetlla

És festa major! Torneigs, exposicions, Batucada, foguera i sopar de Sant Joan , gran revetlla i aquest any : actes commemoratius dels 100 anys del Camp de Vista Alegre.

Temps de flors al Local

Des del Taller de Manualitats del barri, han sorprès a tot el veïnat, amb el seu Temps de Flors al Local Social. Estem fora del progarma oficial però fa molta patxoca. Enhorabona!

Nou taller de Manualitats

Nova activitat gratuïta al Local Social de Vista Alegre. Vine a fer manualitats , aprendre tècniques decoratives i passar bones estones al Local o col·laborar amb les festes del barri.

Any nou, projectes nous

Donem la benvinguda a l’embrió del Hort Alegre! Un grup de veïnes i gent vinculada al barri han ideat un projecte d’hort urbà per impulsar un espai comunitari basat en l’horticultura social.

Festa de Nadal

Suspès el sopar per precaució però seguim amb les Nadales al carrer al migdia, i a la tarda. festa amb el MAG RAMO i concert de Nadal amb la Coral Vista Alegre

+:·