Obres al parc de Vista Alegre

Comencen les obres al Parc de Vista Alegre.  Com sabeu, fa temps que  tenim dos projectes redactats per l’Ajuntament al parc pendents d'execució (pressupostos participats anys 2016 i 2017) .  Finalment s'ha adjudicat la obra del Camí escolar al carrer Vista Alegre (2017) i esta previst que hi treballin un màxim de 4 mesos. Ho executa l’empresa Massachs SL .  Projecte (PDF)

D’altra banda, tenim el projecte del passeig-mirador sobre el Parc que és també part del camí escolar i que planteja un espai de passejada i estada amb vistes al  parc  i  que ha de ser una via segura pels vianants que ara circulen per l'aparcament de cotxes.

Les dues actuacions projectades conflueixen en el pas de vianants desplaçat davant l'ascensor . Es va acordar tirar endavant les dues obres  de forma conjunta pel que es de preveure que el projecte del passeig mirador (2016) s'adjudiqui properament i es pugui realitzar a continuació.

3 comentaris a “Obres al parc de Vista Alegre”

  1. Moltes gràcies per la informació i el seguiment. Aprofitant l’ocasio, volia fer constar que per diferents potius, s’han anat tallant molts arbres de la cantonada nordest del parc, alla o ara comencen les obres de manera que queda mokt desangelat i sense verd. Em pregunto si es podria demanar, com a mínim la reposició dels arbres tallats o posar-ne mes. També aprofitant l’ocasió, reivindicar la zona verda….. Moltes gracies.

    • Hola Maite. Som concients de la tala d’arbres. La veritat és q no queda clar si el projecte en preveu la reposició, ja q els pressupostos participats donen pel que donen… De totes maneres, sinó és així, des de la AAVV farem la petició corresponent a sostenibilitat de l Ajuntament. Començarem a moure ho aviat i en farem seguiment. Gràcies pel teu apunt.

Deixa un comentari

+:·