Glòria, obres, assemblea…

Al barri, vam viure els dies del temporal Glòria amb l’ai al cor per  si l’Onyar desbordaria per carrer del Carme o no.  Afortunadament, aquí, mes enllà d’una gran pedra esllavissada que no va fer mal, no va passar res greu. Qui més qui menys,  n’ha tret alguna o altra experiència,  alguna o altra humitat a casa o moltes fotografies pel record (àlbum de fotos).

Amb la calma,  han reprès les obres al Parc.  Enllestida la vorera  amb el carrer Vista Alegre, finalment s’està executant l’obra a la part de dalt, entre el  parc i l’aparcament.  S’hi fa un camí escolar i veïnal adaptat i segur, que ha de treure vianants del mig dels cotxes aparcats i millorar l’accés de l’aparcament cap al parc i del carrer Julià de Chia cap a l’ascensor. És un projecte que fa anys que la gent demana i va ser votat amb el nom de “Passeig Mirador“, als pressupostos participats 2016. Creuem dits perquè quedi com l’hem imaginat.  Tècnics municipals ens ho vindran a explicar divendres dia 7 al local, abans de l’Assemblea.

Atenció al calendari pels propers dies:

Ens veiem tots a l’assemblea!.

Ens agrada fer-la oberta a tothom, no només pels socis  (que són els que poden votar si cal decidir alguna cosa). Des d’aquí aprofitem per convidar a tots els veïns i veïnes a venir i parlar del barri. I ja que hi som, si vius per aquí, ens llegeixes i no ets soci o sòcia, ara es un bon moment per fer-te’n. Seguint aqeut enllac, són quatre clicks: Vull fer-me soci/a.  Gràcies i  benvingut o benvinguda !

Deixa un comentari

+:·