Pressupostos Participats 2018

L'11 de juny comença el període de votacions

Tenim en dansa el procés de participació als Pressupostos pel nostre barri. Després de la recollida de propostes, les assemblees de barri i la valoració per part dels tècnics municipals, aquest any surten a votació 4 propostes.

1. Millora de la viabilitat al carrer Enderrocades entre els carrers del Taquígraf Martí i del Carme (31.800 €)

Respon a part de la proposta altament reivindicada pels veïns de millorar i solucionar els problemes de mobilitat d'aquest carrer. Necessitem solucions per Enderrocades i creiem que ampliar les voreres hi contribuirà, encara que s'hagi de fer per trams.

2. Instal·lació de connexió de serveis i quadre elèctric per a esdeveniments (12.500 €)

Ens fa falta per les festes i activitats del parc. Ara hem d'anar a connectar la llum molt lluny. S'havia demanat aprofitar la instal·lació per a posar-hi WIFi, però, de moment, no ha pogut ser.

 3. Adequació d’un sector del parc com a zona de pícnic i un nou camí en diagonal al parc de Vista Alegre (14.500 €)

Proposta nova, que els veïns hem de valorar. El nou camí, de sauló compactat inclòs, seria per accedir millor a la zona nova de taules de picnic i als jocs infantils actuals, evitant la sorra. 

4. Redacció d’un catàleg de protecció dels edificis tradicionals del barri de Vista Alegre (6.500 €)

Proposta nova, sorgida arrel de l'enderrocament de la caseta tradicional al carrer Taquígraf Martí, 15 . El caràcter del nostre barri es basa en bona mesura en l`existència d’edificis tradicionals que corren el risc d’anar desapareixent en mans de l’especulació immobiliària. Volem inventariar i protegir el patrimoni d'edificacions del barri, alguns ben emblemàtics.

L'11 de juny comença el període de votacions i tots estem convidat a participar-hi

I què passa amb els projectes pendents?

Informem, que en aquest moments s'està treballant en les propostes dels camins perimetrals del parc, aprovats a les dues convocatòries anteriors (a part de la Girocleta i les millores dels jardins d'en Pablito, que ja tenim en funcionament). Els dos projectes s'executaran de forma conjunta ja que es complementen i ara s'està acabnt la redaccio del segon. Esperem que pugui fer-se ben aviat.  

El camí mirador, per dalt del parc, entre aquest i l'aparcament (any 2016) ha de connectar Julià de Chia amb l'Ascensor i treure els vianants d'entre cotxes a l'aparcament, a part d' incorporar escaletes per baixar al parc, representat una millora paisatgística i de mobilitat i seguretat pels vianants.

El camí escolar pel Carrer Vistalegre, és una millora de l'accés a peu cap a l'ascensor des del C. Carme i ha de connectar amb el camí mirador anterior, per dins el parc sense perdre les places d'aparcament de cotxes i moure el pas de vianants davant d l'ascensió, també per la sguretat de tots i millorar els accessos a peu

Si us fa falta mes informació poseu-vos en contacte amb nosaltres

Deixa un comentari

+:·