Pressupostos participats 2019

Ja tenim en dansa els  pressupostos participats 2019 de Girona.  Al nostre barri  Carme-Vistalegre ens pertoca una assignació de 38.858,91 €   més un romanent de 11.289,87 €  de l'any anterior.

Podeu enviar les vostres propostes fins el 28 de març  des del web municipal.  El proper divendres 5 d'abril, farem  l'Assemblea de barri, oberta de tots els veïns per escollir, de totes les propostes rebudes,  les 5 que ens interessa més i volem que siguin valorades pels tècnics municipals. A partir del mes de juny (passades les eleccions municipals)  tindrem  els informes valorats de les nostres propostes  i es convocarà una nova assemblea per decidir quins  projecte  es sotmeten a votació popular.

I què passa amb el projectes pendents dels anys anteriors?

L'adequació d'un tram de vorera al carrer Enderrocades  (2018) està en procés de redacció.

Els projectes d'adequació de passeig  al Parc de Vista Alegre  (passeig mirador  a l'aparcament, 2016 i Camí escolar al carrer Vista Alegre, 2017)  ja estan redactats, estan en tràmit administratiu  i s'executaran properament de forma conjunta (probablement de cares a l'estiu).  Els dos "camins" conflueixen al pas de vianants desplaçat davant l'ascensor.

Podeu consultar els projectes definitius aquí.

 

PD: segons la ultima informació per part del regidor de barri, les obres no començaran fins passat l'estiu.

Deixa un comentari

+:·