FestaAlegre 2019

Aquí deixem algunes imatges del FestAlegre 2019,  la festa de tardor que vam celebrar el 28 de setembre al parc , amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i la gent del Cau de Vista Alegre. Gran dia de trobada amb jocs i tallers, xocolatada popular i la nova Fira de tastets dels bars i restaurants del barri (la segona!).  Els Trambòtics van posar-hi  animació infantil a la tarda, i al vespre, el Jazz d’Albert Trio ens va fer un bon concert.

Els tastets un èxit, amb mes participació d’establiments que l’any passat. Gràcies: Bionbo Gastrobar, restaurant La Llosa, cafeteria L’Hort, bar l’Olivera, bar l’Àliga, cafeteria restaurant BdGust, Vins naturals Solo el Amor salvará al Mundo i Torrons Guillermo Mira. L’any que ve hi tornem amb la mateixa empenta i  sense talls de llum 😉 …

 

Si teniu imatges diferents feu-nos-les arribar!!!

 

Albert Trio Jazz

I… com que era una dia especial, vam tirar la nostra cervesa!  Feta per una petita societat cervesera amb veïns i amics del nostre barri i, batejada com a BirrAlegre per l’ocasió,  els autors ens  ho expliquen així:

És una cervesa  feta de malta d’ordi i blat majoritàriament. Estil Weissbier però amb una miqueta més de llúpol per donar-li un punt cítric que tira més cap a un estil Wheat Beer americà.  L’aroma de plàtan és característic de l’estil alemany i s’aconsegueix amb el llevat fent una fermentació a una temperatura que produeixi més èsters.  Era una cervesa refrescant pensada per a l’estiu, per això vam pensar que com que el festAlegre coincideix amb aquest canvi d’estació podria estar bé.”  I efectivament, va estar bé, molt bé, i van volar els 18 litres a primera hora. Moltes gràcies!

+:·