Votació pressupostos 2019

Del 18 de novembre al 2 de desembre es faran les votacions dels Pressupostos Participats 2019.

A partir del dia 11 de novembre , hem de rebre les credencials de vot electrònic a casa.

Al nostre barri sortiran els següents projectes a votació:

  1. Instal·lació d’un punt de llum al parc de Vista Alegre per les festes i activitats populars de tot tipus que s’organitzen tan des de l’associació de veïns com d’altres entitats. (12.500)
  2. Adequació del local social del barri per a ús simultani de les dues plantes. (32.000 €)
  3. Millora de la vialitat del carrer d’Enderrocades, entre el carrer de Taquígraf Martí i el carrer de Julià de Chia (el primer tram, entre els carrers de Taquígraf Martí i del Carme, s’executa en el marc dels pressupostos participats 2018)  (32.000)
  4. Redacció d’un catàleg de protecció dels edificis tradicionals del barri de Vista Alegre (6.500€)

Obertes les votacions:  VOT ELECTRÒNIC

Més informació al  web de pressupostos de l’Ajuntament, o a la pàgina de Projectes AAVV o poseu-vos en contacte amb nosaltres.

 

———————–

> Informem que a principis de novembre de 2019 han començat les obres de la vorera al Parc a la banda del carrer Vista Alegre i que esperem que a continuació es puguin executar les del camí mirador a la banda de dalt del parc, per evitar vianants a l’aparcament. També us expliquem que en aquest carrer,  la matinada del diumenge 3 de novembre el vent va tombar l’arbre gran que hi havia davant el numero 13 . Afortunadament, ningú va prendre mal.

Deixa un comentari

+:·