Arxiu d’agenda

Nova activitat al Parc de Vista Alegre. Tarda de juliol amb contes, concert + foodtrucks i nit de cinema. Ens estrenem a fer crispetes!

Dissabte omplim el parc amb campionats, exposicióo, coral, inflables, pintacares… I diumenge,, jocs gegants, Foguera tradicional de Sant Joan, sopar a la fresca i ball de revetlla.

Benvingut o benviguda al canal de WhatsApp de Vista – Alegre Carme!  Aquí podràs seguir l’actualitat més recent del barri de forma fàcil i a l’instant des del teu mòbil: …

Temps de Flors, batucada, vermut musical, glosa… La nostra Arrossada arriba carregada de festa i germanor i hi farem el segon homenatge a la gent gran de Vista Alegre!

No hi ha extracte perquè és una entrada protegida.

Gent nova a la Junta de l’Associació.
Nou equipament social al barri: Il·lusió i ganes que s’obri aviat i poder-hi fer activitats.
Curs d’iniciació a l’hort urbà amb l’Hort Alegre

Ja tenim obertes les inscripcions a les activitats al Local Social hi ha tres novetats: Obrim taller de marqueteria i bricolatge, estrenem un espai de trobada per fer ganxet i nou curs de pintura a l’oli.

Petanca, botifarra, tennis taula, Skate, pintura, coral, taller fallero, centenari, taller de circ i … a la nit més màgica, Revetlla amb foguera, sopar a la fresca i ball. Vine!

14 de maig 12:30 al Parc. Batucada, futbol, dinar de germanaor, homenatge a majors de 85, havaneres, rom cremat i la Coral. Us hi esperem!

El  MOT arriba a Vista Alegre amb dues propostes, el VER-MOT i el Club de Lectura obert amb “Demà tindrem sort”, la historia novel·lada de Joan Pacheco un veí del barri a l’exili.

+:·