Arxiu d’agenda

No hi ha extracte perquè és una entrada protegida.

Gent nova a la Junta de l’Associació.
Nou equipament social al barri: Il·lusió i ganes que s’obri aviat i poder-hi fer activitats.
Curs d’iniciació a l’hort urbà amb l’Hort Alegre

Ja tenim obertes les inscripcions a les activitats al Local Social hi ha tres novetats: Obrim taller de marqueteria i bricolatge, estrenem un espai de trobada per fer ganxet i nou curs de pintura a l’oli.

Petanca, botifarra, tennis taula, Skate, pintura, coral, taller fallero, centenari, taller de circ i … a la nit més màgica, Revetlla amb foguera, sopar a la fresca i ball. Vine!

14 de maig 12:30 al Parc. Batucada, futbol, dinar de germanaor, homenatge a majors de 85, havaneres, rom cremat i la Coral. Us hi esperem!

El  MOT arriba a Vista Alegre amb dues propostes, el VER-MOT i el Club de Lectura obert amb “Demà tindrem sort”, la historia novel·lada de Joan Pacheco un veí del barri a l’exili.

Nadal al barri: 17 de desembre Buidagolfes, taller de tions i Botifarrada Popular. 4 de Gener: Nadales, contes i cançons amb el Patge Reial. Vindreu, oi? Bones festes!

El vídeo documental del Centenari del camp de Vista Alegre el veurem al Cinema Truffaut i a la biblioteca!! Exposició oberta tot el mes de desembre 22

El proper dissabte 8 d’octubre FestAlegre de tardor al parc de Vista Alegre. Amb la nostra tradicional xocolatada popular i la 4rta edició de la Fira de Tastets. No hi falteu!

Inscripcions obertes als cursos i tallers del Local Social de Vista Alegre 22-23. Aquest any, pots venir els dissabtes al matí a despertar l’artista que tens dins!

+:·