Arxiu d’agenda

Nadal al barri: 17 de desembre Buidagolfes, manualitats i Botifarrada Popular. 4 de Gener: Nadales, contes i cançons amb el Patge Reial. Vindreu, oi? Bones festes!

El vídeo documental del Centenari del camp de Vista Alegre el veurem al Cinema Truffaut i a la biblioteca!! Exposició oberta tot el mes de desembre 22

El proper dissabte 8 d’octubre FestAlegre de tardor al parc de Vista Alegre. Amb la nostra tradicional xocolatada popular i la 4rta edició de la Fira de Tastets. No hi falteu!

Inscripcions obertes als cursos i tallers del Local Social de Vista Alegre 22-23. Aquest any, pots venir els dissabtes al matí a despertar l’artista que tens dins!

És festa major! Torneigs, exposicions, Batucada, foguera i sopar de Sant Joan , gran revetlla i aquest any : actes commemoratius dels 100 anys del Camp de Vista Alegre.

Des del Taller de Manualitats del barri, han sorprès a tot el veïnat, amb el seu Temps de Flors al Local Social. Estem fora del progarma oficial però fa molta patxoca. Enhorabona!

El proper 29 de juny, farà 100 anys que es va inaugurar el camp de futbol de Vista Alegre, bressol del Girona F.C i ànima del barri.
Fem memòria!

Nova activitat gratuïta al Local Social de Vista Alegre. Vine a fer manualitats , aprendre tècniques decoratives i passar bones estones al Local o col·laborar amb les festes del barri.

Donem la benvinguda a l’embrió del Hort Alegre! Un grup de veïnes i gent vinculada al barri han ideat un projecte d’hort urbà per impulsar un espai comunitari basat en l’horticultura social.

Suspès el sopar per precaució però seguim amb les Nadales al carrer al migdia, i a la tarda. festa amb el MAG RAMO i concert de Nadal amb la Coral Vista Alegre

+:·