Cinema a la fresca

Nova activitat al Parc de Vista Alegre. Tarda de juliol amb contes, concert + foodtrucks i nit de cinema. Ens estrenem a fer crispetes!

Festa Major i revetlla 2024

Dissabte omplim el parc amb campionats, exposicióo, coral, inflables, pintacares… I diumenge,, jocs gegants, Foguera tradicional de Sant Joan, sopar a la fresca i ball de revetlla.

Nou canal de Whatsapp del barri

Benvingut o benviguda al canal de WhatsApp de Vista – Alegre Carme!  Aquí podràs seguir l’actualitat més recent del barri de forma fàcil i a l’instant des del teu mòbil:  … Llegir-ho tot

Bones notícies

Gent nova a la Junta de l’Associació.
Nou equipament social al barri: Il·lusió i ganes que s’obri aviat i poder-hi fer activitats.
Curs d’iniciació a l’hort urbà amb l’Hort Alegre

Ganxet, marqueteria i pintura a l’oli

Ja tenim obertes les inscripcions a les activitats al Local Social hi ha tres novetats: Obrim taller de marqueteria i bricolatge, estrenem un espai de trobada per fer ganxet i nou curs de pintura a l’oli.

Festa Major de Vista Alegre-Carme.

Petanca, botifarra, tennis taula, Skate, pintura, coral, taller fallero, centenari, taller de circ i … a la nit més màgica, Revetlla amb foguera, sopar a la fresca i ball. Vine!

El Festival MOT a Vista Alegre

El  MOT arriba a Vista Alegre amb dues propostes, el VER-MOT i el Club de Lectura obert amb “Demà tindrem sort”, la historia novel·lada de Joan Pacheco un veí del barri a l’exili.

Nadal a Vista Alegre

Nadal al barri: 17 de desembre Buidagolfes, taller de tions i Botifarrada Popular. 4 de Gener: Nadales, contes i cançons amb el Patge Reial. Vindreu, oi? Bones festes!

FestAlegre 2022

El proper dissabte 8 d’octubre FestAlegre de tardor al parc de Vista Alegre. Amb la nostra tradicional xocolatada popular i la 4rta edició de la Fira de Tastets. No hi falteu!

Nou taller artístic amb Pau Morales

Inscripcions obertes als cursos i tallers del Local Social de Vista Alegre 22-23. Aquest any, pots venir els dissabtes al matí a despertar l’artista que tens dins!

Festa Major, centenari i Revetlla

És festa major! Torneigs, exposicions, Batucada, foguera i sopar de Sant Joan , gran revetlla i aquest any : actes commemoratius dels 100 anys del Camp de Vista Alegre.

+:·