Bones notícies

A gener de 2024, reprenem les novetats d’aquest lloc web amb tres bones notícies que esperem anar ampliant.

♥ Any nou gent nova!  Gràcies, Saady, Jordi, Mar, Elena, Sergi, Rubén, Lluïsa, Xavier, Luís, Nora, Marc, Cristina, Paula i Assumpció per respondre a la crida feta per sumar esforços a la Junta d’aquesta associació i garantir que no hi falti mai gent amb ganes de mantenir viu Vista Alegre – Carme.  Amb vosaltres, el 2024 ha arrencat amb la il·lusió renovada. Benvinguts i benvingudes!

♥ El Nou Local Social de Vista Alegre

L’Ajuntament treballa en l’adequació i el pla d’usos del local comprat l’any passat a la planta baixa i soterrani del número 6-8 del carrer de Morató i Grau que té una superfície de 478 m2. Un equipament llargament reivindicat i molt necessari! Des de l’associació farem tot el que es pugui per aconseguir una primera obertura parcial ben aviat.

♥ Èxit dels tallers de l’HORT ALEGRE

Tallers al Vicens Vives, a l’Annexa, al CRAE, al Parc de Vista Alegre i, pròximament, estrenem un curs d’indicació a l’Hort Urbà. S’han fet mans i mànigues per reconduir el Projecte de l’Hort Alegre que no va poder ser com s’havia dissenyat inicialment. El balanç dels tallers fets és molt positiu i engresca a donar-hi continuïtat. Si t’interessa el tema, vine! (escriu-nos).

1 comentari a “Bones notícies”

Feu un comentari

+:·