Festa Major, centenari i Revetlla

Llibret 2022 PDF (A4)

 • El dia dels Paraigües (inauguració estadi Vista Alegre). Article de Jordi Curbet
 • Vista Alegre 1922-2022: De l’estadi esportiu al parc urbà. Article de Pep Fortià
 • El Palco dels Sastres. Fragment article Enric Mirambell
 • Activitats al Local Social. Taller de pintura . Mostra d’obres dels autors
 • L’HortAlegre: Projecte d’hort comunitari al barri.
 • “Pablito” Article de Núria Serrat

… amb el Programa de festa, la salutació de l’alcaldessa, la del president de la AAVV ,  una crida a fer-se soci (va!) i  la presència i col·laboració dels comerciants i serveis del barri! Per tenir-ho sempre a ma, per qualsevol servei de proximitat que ens falti. 

Moltes gràcies a tots els comerciants que amb la seva participació, que fan possible l’edició del llibret , la nostra petita revista de barri


Ja tenim aquí la festa gran del nostre barri. Ho celebrem com sempre per Sant Joan, amb activitats el dissabte anterior i amb foguera, sopar i ball la nit de la Revetlla. Des de la Terra ferma ens arriba el grup de versions La Bruixa Express, per animar la festa.

Com sabeu, aquest any commemorem el Centenari de la inauguració de l’antic estadi de Vista Alegre. Ens fa molta il·lusió presentar el vídeo documental de Quim Paredes, que hem enregistrat per fer memòria col·lectiva. Els veïns i veïnes estem convidats a veure’n la pre-estrena al local Social el dissabte 18 al finalitzar els torneigs de festa major, amb la Coral i pica-pica. El mateix dia 18, matí i tarda, tindrem una mostra-exposició del centenari muntada al parc, amb material històric de la Unió Deportiva Girona i el Girona FC  (fons Callicó-Martinez-Mateos). No hi falteu!

Volem animar a petits i grans a participar al Taller Fallero, amb en Pau Morales. És una proposta nova que convida a crear ninots per coronar el Foc de Sant Joan. I no us perdeu tampoc l’ exposició de pintura i manualitats que els participants dels tallers al Local Social ens han preparat. Són uns artistes!

VIDEO CENTENARI:

Aquest any allarguem la festa fins al dimecres 29, que tindrà lloc al parc, la descoberta d’una placa commemorativa del centenari. Amb l’efemèride, farem l’estrena oficial del documental al parc amb pantalla gran per tothom i  una tertúlia a la fresca al finalitzar la projecció, on podrem compartir records i sensacions amb tots els gironins que vinguin a reviure el Vista Alegre del temps del futbol en blanc i negre

SOPAR:

 • El menú inclou:  Rotllet de col farcit / Galta de porc amb acompanyament / Selecció de dolços / Aigua, vi, cava i coca de Sant Joan  (12€ socis /16€ no-socis)
 • El menú infantil son canelons (8€)
 • Hi haurà taules lliures per qui prefereixi portar-se el sopar de casa.
 • Venta de tiquets fins al dia 21 a la Fleca Aliu, Cafeteria l’Hort, Bar l’Olivera, Carnisseria Can Pep i Restaurant La Xerrada (gràcies a tots per col·laborar!)
 • Cal portar plat, got i coberts. Fem-ho bé!

PROGRAMA COMPLET (PDF)

PROGRAMA NOMÉS DEL CENTENARI CAMP DE FUTBOL (PDF)

Feu un comentari

+:·