FestAlegre 2021

Torna la Festa de tardor al Parc de Vista Alegre. La farem el dissabte 25 de setembre amb totes les mesures COVID que calgui per garantir una festa segura i esperem que sigui un nou punt de trobada festiu i participatiu.

La FestAlegre ens porta la tradicional xocolatada popular amb la gent del Cau Vista Alegre i la 3era edició de la Fira de Tastets de bars i restaurants del Barri*.

O sigui que la tarda del 25, agafem la mascareta i tothom cap al parc. Tenim animació infantil amb la Pallassa Bleda i un concertàs dels Gospelians per tothom. Accés lliure, no cal inscripció prèvia, però es farà registre de participants .

Veïns i veïnes del barri , que no hi falti ningú!!

FestAlegre de tardor al Parc de Vista Algre

* El servei de restauració de la Fira de Tastets s’adaptarà a la normativa sanitària del moment. Potser no podrà ser igual com els altres anys, però de ben segur que podrem tastar tot el que els establiments del barri ens preparen!

Aquest any comptem amb BionBo Gastrobar, restaurant La Llosa, cafeteria L’Hort, bar L’OLivera. restaurant La Xerrada, bar BdGust, bar GastroBArri i  gelateria-orxateria Torrons Guillermo Mira.


Feu un comentari

+:·