Fires de Sant Narcís 2018

Les Fires de Sant Narcís de Girona han passat entre dies de pluja i dies de sol. Amb fred i amb calor.  Aquí Vista Alegre, vam començar forts i molta gent es va aplegar al Parc per acollir la Mula Baba abans de la Cercavila i el Pregó. Des de l’associació ens vam engrescar amb la proposta de la gent de la Baba Babarota per gaudir de les seves titelles i convidar xocolata a tothom.  Gràcies a tothom que hi va participar!

Els veïns de Vista Alegre, juntament amb els de Montilivi Palau, Pla de Palau, la Creueta, Mas Ramada, Font de la Pólvora, i Vila Roja, i tothom qui li vingui de gust, participem a la Festa Major dels 4 rius amb el color Blau de l’Onyar, que aquest any va sumar el màxim de punts! Són moltes les activitats que puntuen al llarg de totes les fires i tothom pot participar-hi a títol propi o en grup. Ens consta que la donació de sang des de l’Onyar va ser massiva 😉 .

Aquí deixem algunes imatges de les Fires 2018 al barri.  Hi hem viscut el cercavila, la baixada d’andròmines al riu i jocs tradicionals al Parc. Us hi esperem l’any vinent, amb més gent blava, menys cotxes al carrer del Carme i si pot ser, molta menys pluja!

** Des d’aquesta associació  agraïm la bona feina feta a la Barraca del Cau de Vista Alegre que ens ha fet de punt de trobada a La Copa, migdia, tarda i nit. També volem felicitar els Diables de l’Onyar, pregoners 2018, pels seus 30 anys d’història. Com van dir ells des del balcó  “… Fa 30 anys, quan a Girona no hi havia turistes, ni ciclistes, hi havia molt pocs independentistes i en Nadal no ens havia fet la Variant…  ”  van néixer el Diables de l’Onyar.  Amb la AAVV Vista Alegre-Carme, doncs, som de la mateixa quinta 🙂 !!

Feu un comentari

+:·