Inaugurat el “Passeig-Mirador”

Si! Per Festa Major, vam inaugurar el passeig nou del parc, amb tots els honors dels Gegants de Girona. Un obra ideada i demanada per veïns des de fa una bona colla d’anys i que va ser finalment una realitat durant el confinament 2020. I què millor que inaugurar-lo oficialment per la revetlla de Sant Joan 2021?

La Fal·lera gironina ens va portar la música i la imatgeria tradicional, el gegants van desfilar altívols pel passeig, les presidentes emèrites de l’associació de veïns hi van posar solemnitat i una bona traca ens va fer aplaudir a tots. El coronavirus se’n reia al capdamunt de la foguera, fins que la Bruixa de la Catedral, esverada amb tanta gresca, va aparèixer per calar-hi foc amb la Flama del Canigó. La llenya de l’hort d’en Joan crema de primera! Un fantàstic preludi del sopar i concert de revetlla de Sant Joan. Una nit màgica que teníem ganes de reviure, per fer veïnatge i tornar la gresca al barri després de tants dies estranys i difícils. La música la van portar l’Anna Selva, en FINA, en Pau Morales i el DJ Pablo de Vista Alegre. Així vam tenir sopar concert, i una mica més.

Després de tantes incerteses, la comissió de festes va suar fins l’últim dia per saber què i com es podia fer. Mooooltes gràcies!! Però com sempre, unes quantes imatges van millor que tantes paraules i n’hem publicat algunes de les que ens heu fet arribar. Uns àlbums de foto i vídeo que ens agraden molt.

Recollida flama del Canigó i Inauguració del Passeig amb els Gegants de Girona.

Encesa de la Foguera de Sant Joan amb la Bruixa de la Catedral de Girona. 

Sopar i concert de Revetlla 2021.

1 comentari a “Inaugurat el “Passeig-Mirador””

  1. Una Festa fantàstica! Els veïns ho necessitàvem,tothom ho necessitava.
    Agraïment especial a la organització i a la Junta.
    I a la Núria Felicitats pel reportatge!!

    Respon

Feu un comentari

+:·