Al capdavant de la Coral de Vista Alegre

Aquest final de temporada 2018/2019, concretament el dia 21 de juny, “Dia de la Música”,  en Jordi Creus Dalgà,  va acomiadar-se com a director de la Coral de Vista Alegre tancant una llarga etapa personal.

Són moltes les anècdotes viscudes,  alegries i també tristeses .  Molts els concerts  i  incomptables les hores d'assaig i les  bones estones que vesteixen  la història de la nostra coral i de l'associació de veïns.  El 2005 en Jordi es va posar al capdavant de la coral, continuant la tasca  iniciada per Euken I. Ledesma la temporada  1999/2000. Des de llavors,  ell n'ha estat  sempre el director, exceptuant  les dues temporades  que va fer-ho en Jesús Asenjo (2010/2012) .

De la ma den Jordi hem avançat i ampliat el nostre repertori  oferint nadales, havaneres, cançons de muntanya, cançons populars, litúrgies religioses i  altres peces corals, en diverses cantades i concerts cada any.

Per aquest motiu, ara que ha arribat l'hora de fer el relleu, ens ve molt de gust publicar el nostre reconeixement a la seva bona feina i hem fet un recull de fotografies que ens permeti llegir entre línies (o cantar entre fotos) i reviure-ho tot plegat.   Ens agrada rememorar per exemple, una de les primeres actuacions junts de les que en tenim constància gràfica, a la Festa de Nadal que va tenir lloc al Local Social el dia 30 de desembre de 2005.

En Jordi es voluntariós, animador natural,  positiu i està ple de bon humor al mateix temps que sap ser seriós, diligent, primmirat i exigent.  Sens dubte, ha deixat dins la Coral, una important petjada!

Coral de Vista Alegre. Petit recull d'imatges 2005-2019

1 comentari a “Al capdavant de la Coral de Vista Alegre”

Feu un comentari

+:·