La Junta

Junta Directiva:

President: Josep Maria Fortià

Tresorer: Lluìs Pí

Secretaria: Núria Serrat

Vocals:

Jordi Creus,  Fina Escandell,  Pere Pujades,

Mònica Montero,  Saady Suazo, Jordi Fortià, Assumpció Bosch,

Cristina Centellas, Dolors LLorens, Elena Buyra,  Mar Giné

Marc Santaló, Paula Botanch, Ruben Alesanco,

Sergi Casellas, Xavier Guixeras i Xavier Nadal

Renovació de  la Junta directiva,  a l'Assemblea  del 5/04/2024:  Donem la benvinguda a les noves incorporacions  que arriben amb l'empenta de fer relleu de càrrecs ben aviat: Assumpció Bosch, Cristina Centellas, Dolors LLorens, Elena Buyra,  Luis H Faira, Mar Giné, Marc Santaló, Paula Botanch, Ruben Alesanco, Sergi Casellas, Xavier Guixeras i XAvier Nadal.  Gran equip!

Renovació de  la Junta directiva, aprovada a l'Assemblea  del 28/04/2023:  Són baixa la Raquel i en Marià a qui després de tant temps, trobarem molt a faltar i també l'Alex que ha marxat del barri sense poder continuar la tasca iniciada. Als tres els agraïm els anys de dedicació. Donem la benvinguda a en Jordi i en Saaady, que han entrat amb moltes ganes !

Renovació de  la Junta directiva, aprovada a l'Assemblea  del 9/07/2021:  Són baixa l'Anna i la Laura, a qui donem gracies infinites pels anys de dedicació i la Rita i la Rosa que no poden allargar més temps els seu compromís. Donem la benvinguda a la Mònica, l'Alex i en Pere, que entren amb ganes de fer pinya. En Marià passa el relleu de la secretaria a la Núria i segueix pedalant com a vocal. Gràcies!

Renovació de  la Junta directiva, aprovada a l'Assemblea  del 7/02/2020:  Ës baixa en Guifré MAs i s'incorporen la Rita i la Rosa Maria. Moltes gràcies als 3.

Renovació de vocals a la Junta directiva, aprovada a l'Assemblea  del 1/03/2019:  Són baixa en Santi Joseph i la Maite Vallejo;  torneu quan vulgueu i pugueu!

L'any 2018 la Junta, va agafar el relleu de la bona feina feta per molta gent.  Moltes gràcies a la gent de la junta sortint, que va  estar al peu del canó de l'Associació durant molts anys.

 Mercè Vilamitjana Reixach

Joan Martí Julià

Pilar Castañer Bohigas

Oriol Busquets Calm

Isabel Frigola Vallina

Elena Manzanares Figueres

Pere Martinez Prat

i tots els col·laboradors !!

+:·