Noves activitats 2021-22

Amb ganes de recuperar la normalitat al Local Social,  ja tenim obertes les inscripcions a les activitats pel proper curs 2021-22 a Vista Alegre amb dues propostes noves que ens fan il·lusió:  Obrim un Club de Lectura i estrenem un taller de Cuina sense fogons. Us hi animeu?

>> El Club de lectura, el coordinarà la Rosa Maria Domingo i vol aplegar els veïns i veïnes amants de la lectura i la conversa. Ho farem el tercer dimecres de cada mes, al vespre , al local. Es gratuït i comencem el 20 d’octubre!

>> Els tallers de cuina sense fogons,  ens arriben de tres cuines o cuiners diferents del barri i ens proposen descobrir tècniques i idees per elaborar plats o menús boníssims i saludables sense encendre el foc.  Farem una primera edició de dissabte tarda, amb La Galeta Artesana, i dues més, de dimecres al vespre amb el Restaurant La Llosa  i la  Cafeteria l’Hort.

D’altra banda continuem amb les activitats que fa tants anys que organitzem des de l’Associació com estiraments conscientscosturaganxetmemòriaiogateràpia natural del moviment, meditació  i la coral;  deixem córrer el curs de manteniment físic d’adults que fèiem a l’Annexa però repetim la oferta de les classes d’anglès,  pintura,  ús del mòbil  i artteràpia que es consoliden al barri. I el local obert per jugar a la botifarra les tardes de dimarts i dijous. Molt per escollir, ben a prop de casa!

Com diuen des de la xarxa de centres cívics de Girona, aquest ha sigut un any d’aprenentatges virtuals,  però compartir espais i moments crea vincle i això és molt important poder-ho fer en directe, uns davant dels altres, trobant-nos.  Veniu? Comencem a l’octubre!

Feu un comentari

+:·