Projecte al C.Carme – Pont de l’Areny

Els veïns de Vista Alegre – Carme reclamem des de fa temps una remodelació del carrer del Carme, eix vertebrador del nostre barri . Aquesta reforma ha de permetre una millora de la mobilitat general, una disminució del transit al Carrer del Carme i un espai de passeig més agradable i tranquil pels vianants i el comerç. És ben clar que sense un projecte ben plantejat, que tingui en compte la complexitat dels diferents agents –veïns, comerciants, vianants, transport públic,…– i que tingui un ampli consens ciutadà, no s’emprendrà cap actuació en aquest espai públic i d’aquí la necessitat de començar a caminar en aquesta via.

Els últims mesos, l’Ajuntament de Girona ha fet estudis de volum de trànsit i de sentit de circulació en el sector i ens ha explicat que descarta a curt i a mig termini implantar el sentit únic de circulació al C.Carme o al Pont de l’Areny. No obstant, des dels serveis municipals d’Urbanisme han redactat una proposta d’intervenció urbanística al Pont de l’Areny que busca la millora de la mobilitat a peu i en bicicleta en aquest tram del carrer.

Aqui hi deixem algunes imatges i plànols que ens han fet arribar el tècnics municipals, i la descripció de la proposta, tal i com l’hem entès. Per si cal debatre, queden  dubtes o es volen fer suggeriments, el proper 30 de novembre, al Local Social de Vista -Alegre, a les 20h, es farà una presentació pública del projecte per tothom que hi estigui interessat.

 

 

1 comentari a “Projecte al C.Carme – Pont de l’Areny”

Feu un comentari

+:·