Fires a Vista Alegre

Èxit de participació a les propostes de Fires 2021 al Parc de Vista Alegre. El 28 d’octubre, una vegada més la Mula Baba va endur-se la gent del nostre barri cap als Balls de Plaça i el Pregó de Sant Narcís amb la bona música de la Girona Marxing Band. Des de l’associació, vam posar-hi xocolata per tothom i la Mula Baba ens va obrir el teatre de titelles en una tarda festiva i compartida amb molta altra gent de Girona, de les que més ens agraden.

El dia de St Narcís, el Concert dels Gospelians de Girona, que ens havia deixat amb la mel a la boca pel FestaAlegre de tardor,  va omplir totes les cadires que havíem previst, i ens va oferir un repertori fantàstic. Ho vam passar molt bé. Un cop més, gràcies a tothom que hi va venir i a la gent del barri que s’arremanga cada cop, per fer-ho possible.

El dia 31, el TocaJocs també va portar moltes famílies al parc amb un proposta juganera i popular.  Si vau participar de la Festa Major dels 4 rius, heu de saber que el riu Onyar ( el nostre!)  es qui va fer més punts i la façana de l’ajuntament es va tenyir de color blau. L’any vinent hi tornem!

 

La nostra associació va organitzar el concert de Gòspel i col·laborar activament en els actes del dia 28 al parc d’acord amb la gent e la Mula Baba. La resta formava part del programa municipal .

+:·