Sortida Puig d’Afrou

La ultima sortida abans de l’epidèmia del COVI19, va ser el dia 1 de març de 2020 a Puig d’Afrou (La Selva). Esperem tornar-hi aviat!

Al maig, a Sant Roc de la Barroca

Sortida de maig al a St Roc de la Barroca. Avui hi afegim els versos d’en Joan Maragall i de Saramago que el nostre rapsoda particular, en Jordi Bagué,  ha escollit per compartir la caminada.

Sortides d’abril. Agafem la bici

Aquest abril n’hem fet dues de sortides.  El dia 7 , van estar per Santa Afra i camins al voltant de Sant Gregori (Gironès) i el dia 28 , vam agafar les bicicletes i vam voltar prop de Girona!

Ruta de les ermites i Farnés

Ruta de les ermites i al Castell de Farnés. Sortida del dia 3 de març 2019 a la comarca de La Selva. Caminada matinal en dia primaveral que vam acabar la Calçotada Popular del barri.

Anem al Santuari del Coll

3/02/2019.  Sortida al Santuari de Nostra Senyora del Coll , a La Selva,  amb en Jordi i la Fina de guies.  

Sortida al Pla de l’Estany

Primera sortida de l’any, pel pla de l’Estany, el diumenge 13 de gener 2019.  En Jordi i la Fina ens van portar pels camins de Porqueres i Pla de Martís,  Sant Cristòfol d’Usall i  vermut final a Sant Miquel Sesvinyes. … Llegir-ho tot

Sortida de desembre

Sortida de desembre el dia 2/12/2018. Ruta Monteia – Pla de la Calma per la Garrotxa, de la ma den Jordi i en Jaume, amb cel net i grans vistes.

Sortida a l’Estartit

Imatges de la primera sortida de la temporada cap al Rocamaura a l’Estartit, el 7 d’octubre. A Cala Pedrosa no hi vam baixar perquè el terreny estava  impracticable de la pluja. Estem contents per que érem molta colla i el … Llegir-ho tot

+:·