Tenim història

Som a la xarxa des de l'any 2006, gràcies a la Pilar Castanyer que ha mantingut viva  la pàgina de la nostra associació des del primer dia fins el 2018

L'estiu de 2018, l'Ajuntament de Girona ens diu que abandona el projecte de portal d'entitats que donava allotjament gratuït i gestor de continguts a les pàgines web de les entitats de la ciutat (una llàstima...).  Ens expliquen que després d'avaluar l'escàs ús que es feia d'aquest recurs per part de les entitats  (?!) i l'augment d'eines i opcions assequibles d'aquest tipus que hi ha al mercat, s'ha  decidit no renovar el contracte  amb l'empresa subministradora. I ens han ofert una formació bàsica d'introducció a WordPress.

Per tant, ens arremanguem, en renovem i estrenem web per l'associació.

Però a nosaltres no ens agrada dir que tenim una pàgina web nova, perquè el nostre lloc web té més  de 12 anys d'història.  I encara que l'ús de nova tecnologia malauradament, no sempre és compatible amb la queda obsoleta, hem fet mans i mànigues per publicar una còpia del nostre web històric. I aquí el tenim. Més o menys complet. Per nostàlgics, per arxivers i per tots els veïns del barri, protagonistes de la nostra Associació. Gràcies Pilar!

Associació de veïns Vista Alegre - Carme.

Girona 2006 -2018

+:·