100 anys del Camp de Vista Alegre

Vídeo documental

Des de l’Associació de veïns, hem volgut agafar la càmera i fer memòria col·lectiva de com el futbol va transformar el nostre barri a partir del 29 de juny de 1922, dia de la inauguració del Camp de Vista Alegre com a seu de la Unió Deportiva Girona.

El documental de Quim Paredes, dona veu a veïns i veïnes, a veterans del Girona FC i a altres protagonistes i testimonis de l’activitat esportiva i social esdevinguda el segle passat a l’espai de l’actual Parc de Vista Alegre. Es va gravar entre maig i juny de 2022 al parc de Vista Alegre de Girona (la majoria) , en domicilis particulars i a la Pia Almoina, seu del Col.legi d’Arquitectes de Catalunya a Girona.

Estrenat el 29/06/22 al Parc de Vista Alegre , fem noves projeccions gratuïtes el 15 de desembre al Cinema Truffaut i el 21 de desembre a la Biblioteca Pública de Girona Carles Rahola. Projeccions 2023: 19/05/23 al Espai Cívic Mercadal / 19/06/23 al Local Social de Vista Alegre

(trailer)

Amb l’estrena d’aquest documental, l’exposició associada, la descoberta d’una placa commemorativa i una tertúlia oberta al finalitzar la projecció amb pantalla gran al parc, vam commemorar el Centenari del Camp de vista Alegre durant la Festa Major del barri els dies 18 i 29 de juny de 2022. La comissió del centenari que ho va tirar endavant, dona les gràcies a tothom que hi va voler participar i agraeix especialment la col·laboració d’en Jordi Curbet Hereu i de l’Albert Mateos Poch així com el suport de l’Ajuntament de Girona.

+:·