Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS VISTA ALEGRE - CARME

Navegació

Menú principal

Notícies del 2016

Cercador

Imatge de complement Veure galeria
25/10/2016

 Aquesta tarda s'ha posat en marxa l'ascensor del Passatge dels Picapedrers que uneix els barris de Vista Alegre i Les Pedreres-Fora Muralla i que ha estat financiat pels Pressupostos Participats de les dues Associacions.

Imatge de complement Veure galeria
22/10/2016

 Molt interessant xerrada que va tenir lloc ahir vespre al local Social:"Beatus de Girona", a càrrec de MRosa Ferrer Dalgà que és qui més en sap sobre aquest llibre.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
16/10/2016

 La Coral Vista Alegre ha participat avui amb els cants per la Litúrgia a la missa Solemne, Consagració de l'esgésia Sant Miquel de Fluvià 950 anys.

El Portal Gironí d'Història i Genealogia en un article extret de DdG fa esment d'aquest acte.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
15/10/2016

 Una tarda fantàstica al parc Vista Alegre amb els nens del barri i els escoltes del Cau que han fet una estona d'animació esperant al circ Nick; enguany hem contat amb la col·laboració de l'Esdudi de dansa Itzà del nostre barri, amb unes demostracions de ioga i dansa del ventre. que han despertat tot l'interés de petits i grans.

Volem fer esment de la visita de suport "fem barri" del regidor Sr Eduard Berloso i de l'alcaldessa Marta Madrenas, també ens ha acompanyat una estona la Sra.Silvia Paneque, Tinenta d'alcaldia de l'Àrea d'Igualtat, Drets Socials, Treball, Joventut i Seguretat.

Imatge de complement Ampliar imatge
27/07/2016

 Els jocs preparats per gaudir d'una tarda a la plaça.

Explorant el món dels jocs a càrrec de  Ludus Mundi.

 

Imatge de complement Ampliar imatge
23/07/2016

 Després d'un petit ensurt (al quadre del subministrament de llum), ahir al vespre es va poder projectar la película Charlie Brown i Snoopy, a la pista poliesportiva del parc, amb nombrós públic de totes edats.

16 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | >
Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona